Share on TwitterShare via email

Köpguide 3: Klockans märke

Om du inte bryr dig så mycket om att köpa en klocka för att ha en accessoar, så är Steg 3 kanske mindre nödvändigt. Denna del av köpguiden för klockor innehåller information om en del olika märken för klockor och armbandsur, alltifrån de billigare till de riktigt dyra klockorna som finns att köpa. Se följande lista som gjorts i slumpvis ordning. Om du vill köpa en klocka från Omega eller Patek Philippe, rulla längre ned och läs mera om de märkena som har separata informationssidor.

Vill du köpa en klocka från Patek Philippe? Fortsätt då läsa mer om klockor från Patek Philippe här: Klockor från Patek Philippe.

Vill du köpa en klocka från Omega? Fortsätt då läsa mer om Omega klockor här: Klockor från Omega.

Köpguiden: Klockor från Rolex

Rolex grundades 1905 med den huvudsakliga verksamheten att importera schweiziska urverk som Rolex sedan monterade i sina egna boetter. Initialt användes inte Rolex eget märke utan kunderna, dvs klockbutikernas, namn stämplades in på urtavlan. Rolex kom som eget varumärke 1908 och bolaget flyttade så småningom till Geneve 1919 på grund av högt skattetryck i Storbritannien. Företaget ägs av en stiftelse och en del av inkomsterna lär gå till välgörenhet. Rolex är tämligen tidlösa klockor (även om de håller tiden väl) och designen ändras inte efter rådande trender som hos många andra klocktillverkare.

Vill du se priser och modeller från Rolex så kan du trycka på följande länk: Rolexklockor hos WatchOnWatch

Funderar du på att köpa en klocka av märket Rolex kan du läsa mer på Rolex officiella hemsida.

Köpguiden: Klockor från TAG Heuer

Sedan 1860 har Tag Heuer levererat klockor och har idag en position bland de störts lyxmärkena inom klockor. Bolaget är stolta över sina schweiziska klockor med hög kvalitet. TAG Heuer har en historia av innovationer bakom sig och ser sig när kopplade till idrottsverksamhet o som design. Sedan 1999 ingår bolaget i en större koncern, LVMH, som har circa femtio olika märken inom klockor, smycken och annat.

Vill du se modeller och priser för klockor från TAG Heuer, tryck på följande länk: TAG Heuer hos WatchOnWatch

Funderar du på att köpa en klocka av märket TAG Heuer så kan du läsa mer på följande länk TAG Heuers officiella hemsida.

Köpguiden: Klockor från Breitling

Breitling startades av Leon Breitling I den schweiziska staden St Imier år 1884. Breitling tillverkar exklusivare klockor och armbandsur för både män och kvinnor samt är officiell leveantör till organisationen Aircraft Owners and Pilots’ Association, AOPA. Om du har flyglicens kan du få köpa en specialmodell som har en radiosändare som kan aktiveras vid eventuellt flygförebud som leder till nödlandning. Breitling är stolta över bakgrunden inom flygindustrin och understryker sin fokus på hög kvalitet för professionella användare.

Vill du se priser och modeller på klockor från Breitling, tryck på följande länk: Breitling hos WatchOnWatch

Funderar du på att köpa en klocka av märket Bretiling så kan du läsa mer på följande länk Breitlings officiella hemsida.