Share on TwitterShare via email

Köpguide 3: Köpa klocka från Hugo Boss

För er som är intresserade av att köpa en klocka från Hugo Boss följer lite tips.

Köpa klocka av märket Hugo Boss?

Hugo Boss gör klockor i ett lägre prisintervall än till exempel Omega och Patek Phillipe, vilket gör dem intressantare för en många som vill köpa ny klocka. Hugo Boss-klockorna är stilrena och väldigt uppskattade så vitt jag förstår. (Jag äger dock ingen själv än så länge.) Klockor från Hugo Boss har automaturverk eller kvartsurverk.

Som väntat så kommer Hugo Boss från samma designer vi känner till från modebranschen, parfymindustrin med mera. Bolaget Hugo Boss grundades i Tyskland i början av 1900-talet, närmare bestämt 1920, av Hugo Ferdinand Boss.

Har du sedan tidigare en Hugo Boss-kostym, Hugo Boss-parfym med mera och vill nu komplettera med en klocka från Hugo Boss?

Hugo Boss-klockor finns i både dam- och herrmodeller och i olika serier.

Hugo Boss Black

Klockorna i serien Hugo Boss Black har ett ganska traditionellt och stilrent utseende, till skillnad från Hugo Boss Orange, se nedan. Vill du köpa en Hugo Boss klocka så rör det sig om prisintervallet 2000-6000 kr någonstans. Färgerna på klockorna i den här Hugo Boss-serien varierar inte alltför långt ifrån silver och svart. Läs mer om Hugo Boss hos Watch on Watch: Hugo Boss-klockor hos WatchOnWatch SE

Hugo Boss Orange

Serien Hugo Boss Orange har klockor av mer modernt snitt, många av dem digitala. Inte oväntat är många av klockorna i serien orangefärgade. Vill du köpa en Hugo Boss klocka som sticker ut på ett modernistisk sätt och ger lite space age-vibbar kan detta vara en serie för dig. Läs mer om Hugo Boss hos Watch on Watch: Hugo Boss-klockor hos WatchOnWatch SE

Hugo Boss har ytterliggare serier inom klockor, men jag nöjde mig med att ta upp två av klockserierna från Hugo Boss på den här sidan.